2024 30/5

Home n’ Dry kampanj 2024!

Åter dags för Home n’ Dry kampanj och dags att beställa för den nya säsongen. Priset har i Pund räknat, fallit, men den svenska kronan har försvagats kraftig gentemot pundet. Priset kommande säsong ligger på 910 pund/ton plus frakt. Frakten varierar givetvis vart i landet du bor och hur många säckar man köper, hel trailer eller enstaka säckar. Baspriset är 910 pund/ton plus frakt. Frakten varierar mellan 1300-1800 kr/ton för full trailer 22 ton, högre för mindre beställningar. Home n’ Dry är ett fantastiskt sätt att konservera spannmål och göra den lagringsstabil. Ett stort OBS dock, spannmålen skall vara utan grönskott och en vattenhalt mellan 15-25% vid behandling. Den Home n’ Dry-behandlade spannmålen får ett högt PH vilket är kraftigt buffrande, man kan i praktiken bara ge spannmål och djuren mår prima, passar utmärkt hos mjölkgårdar med robot, ni får en mycket hög trafik i roboten. Vid inblandning av 3% som är rekommenderad lägstanivå ökar proteinnivån med 4,5% enheter och för varje %:s ytterligare inblandning ökar proteininnehållet med 1,5% enheter. Proteinet blir mycket billigt och högvärdigt, ingen urea finns kvar i den färdigbehandlade varan. Ytterligare en fördel är att pelletsen är mycket lätt att blanda in i spannmålen, behandlingen är mycket enkel att utföra.

Hör av er till Robert Nilsson på 013-234541 eller maila för frågor: Robert.nilsson@hkscan.com

Postat den av Carina Ljungkvist.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *