2024 24/4

Tillfällig produktionsstörning på Scan i Kristianstad

Under gårdagen upptäcktes ett ammoniakläckage i en av våra frysar på Scan i Kristianstad. Situationen hanterades enligt gällande regelverk och rutiner och läckaget åtgärdades under dagen. Tack vare effektiv hantering uppstod ingen fara för hälsan, varken för människor eller djur, eller för miljön runt vår anläggning.

På grund av hanteringen av detta läckage har vi haft ett längre produktionsstopp, vilket bland annat påverkar vår inleverans av gris till Kristianstad. Vissa planerade laster behöver flyttas fram till senare denna vecka, eller till nästkommande vecka. Du som är direkt berörd av detta kommer självklart att kontaktas personligen av din Scan-inköpare eller planerare.

Produktionen kommer igång under dagen, men inleveranserna kan komma att påverkas även under nästa vecka.  

Postat den av Charlotta Abrahamsson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.