2016 9/12

Marknadskommentar vecka 50

Dags att rösta!
Våra leverantörer och transportörer är viktiga för oss och ett sätt att uppmärksamma detta på är genom ”Årets Leverantör och Årets Transportör”. Nu finns årets kandidater presenterade i HKScan Agritidningen du nyligen fått hem i din brevlåda. När du har bestämt vem som skall få din röst går du in på länken och deltar i årets röstning. Om du lämnar namn och adress kan du vinna bland annat vinna produktcheckar. Tack för att du röstar! Gå till röstningen, klicka här

Gris
Full fart på all produktion av julskinka, prinskorv till jul! Vi följer våra planer och ser fram emot en bra julförsäljning! Tack för att du håller din anmälan uppdaterad! Notering oförändrad vecka 50.

Nöt
Tänk på att jobba med planeringsanmälan så vi har bra underlag för att ge besked till våra kunder inför vinter 2017. Notering oförändrad vecka 50.

Livkalv
Kalvförmedling har öppet som vanligt i mellandagarna. Däremot så utförs det bara enstaka transporter under helgerna. Telefon till livkalvsförmedlingen: 0771-500 500 eller livkalv@hkscan.com

Dräktiga mjölkraskvigor
Vi har bra efterfrågan på dräktiga mjölkraskvigor! Kontakta din inköpare om du har kvigor att sälja nu eller ring och berätta hur dina kvigor är seminerade (eller att du seminerar kvigor nu) för försäljning senare. Då kan vi planera försäljningen med en bra framförhållning för både köpare och säljare!

Lamm
Bra tryck i anmälan och vi startar kampanj med utökat viktsintervall för bäst betalt. Kampanjen gäller vecka 50 till och med vecka 1. För kontraktleveranser gäller också lamm i fettgrupp 3+ som godkänd kvalitet för att få HKScan lammtillägg. HKScan lammtillägg höjs 1 kr/kg vecka 50.

Kom ihåg att beställa och sätta signalmärke med ditt leverantörsnummer när inköpta djur skall gå till slakt! Ring slaktanmälan om du har frågor eller vill beställa märken! Tel: 0771-500 500.

Trevlig helg!

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Marknadskommentarer. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.