2011 24/10

Mer lamm behövs till jul & nyår…

I förra veckan fick jag signaler om att Scans beställning på lamm vecka 51 tom vecka 1 kommer bli ännu högre än vi tidigare jobbat med som prognos. Det känns kul att förmedla positiva marknadssignaler att kunderna vill ha mer svenska lamm till jul- och nyår!

Vi erbjuder en inköpsaktivitet vecka 51 tom vecka 1 som innebär att intervallet för bäst betalt utvidgas dvs priset för ordinära lamm blir lika bra som betalningsklass märkeskvalitet: bästa pris gäller således för vikt 14-25,9 kg. Kroppsform och fett oförändrade E tom O och fett 2- tom 3.

Ring din inköpare och diskutera SLS lammkontrakt. Scan lammtillägg höjs både vecka 51 och vecka 52.

Vi hörs! Tele vx 0771-500 500

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till "Mer lamm behövs till jul & nyår…"